De kleur donkerblauw in je interieur

De kleur donkerblauw in je interieur

Donkerblauw is al van jongs af aan mijn favoriete kleur. En toch heb ik geen enkel vleugje donkerblauw in mijn interieur. Bijzonder, aangezien mijn kledingkast vol hangt met donkerblauw. Na het zien van deze inspirerende beelden begin het wel te kriebelen om donkerblauw toe te voegen aan mijn interieur.

Donkerblauwe muren

Voor de dappere liefhebbers onder ons, donkerblauwe muren. Een gewaagde keuze, maar met de juiste tint blauw kan het prachtig uitpakken zoals je hieronder kunt zien.

De kleur donkerblauw in je interieur

Je kunt er ook voor kiezen om alles in donkerblauw te verven. Dit lijkt misschien nog spannender om te doen, maar het resultaat is verbluffend rustig!

Donkerblauw met visgraat vloer

Donkerblauw in de badkamer

Niet alleen je wanden en accessoires kan je in donkerblauw kiezen, wat dacht je van een donkerblauwe wand in de badkamer. Dat is toch zeker wel eens wat anders dan antraciet of wit wat we de laatste jaren veel zien. Ik vind het zelf erg mooi en warm ogen.

Badkamer met donkerblauwe muur

Ik ben benieuwd of jij voor donkerblauw durft te kiezen. Deze trendkleur blijven we nog wel een tijdje zien, dus pak die kwast en schilderen maar! Durf je niet direct je wanden te verven, kies dan voor donkerblauwe in accessoires. Zoals kussens, plaids of een dekbedovertrek.

Een kamerplant met mooie groentinten komt ook helemaal tot zijn recht voor een donkerblauwe wand.

Donkerblauw met woonplant

Bronnen: Marie FlaniganLa Maison d’Anna G, Tollens, onbekend, Abigail Ahern

7 reacties op “De kleur donkerblauw in je interieur

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Hallo Marc,

   Helaas hebben we geen informatie over de kleurnummers van de verf die is gebruikt. Je zou met dit voorbeeld naar een verf speciaalzaak kunnen gaan en om advies kunnen vragen. Succes!

   Groetjes Hiske

Laat een reactie achter