De leukste herfstdecoratie

De leukste herfstdecoratie

De herfst staat voor de deur, dus de hoogste tijd om je huis gezellig aan te kleden voor de koude en regenachtige dagen. Wij hebben de leukste herfstdecoratie voor je uitgezocht.

Herfstdecoratie in een boeket

Heb je geen knutseltalent en wil je toch graag de herfstsfeer naar binnen halen? Ga dan gewoon langs je bloemist om een herfstboeket samen te stellen. Eenvoudiger kan het haast niet!

Herfstboeket

Herfst potpourri

Wil je de geur van de herfst in huis halen? Dat kan met deze herfst potpourri. In een eerder blog heb ik uitgelegd hoe je dit zelf kunt maken. Bekijk het bericht over herfst potpourri hier.

Herfst potpourri maken

Herfstkransen

Herfstkransen zijn er in een heleboel soorten. Je kunt ze natuurlijk zelf maken. Maar als je hier geen tijd voor hebt kan je ook terecht bij de tuincentra’s.

Herfstkrans

Herfsttakken met besjes

Deze takken (sierappels) zijn een kleurrijke toevoeging en kunnen lang op de vaas staan. Gelukkig kan je ze gewoon bij de bloemist kopen. En hoef je dus niet zelf op zoek naar takken met rode besjes.

Herfsttak sierappel met rode besjes

Berenklauw voor in huis

Je kunt ook een berenklauw in huis halen. Let er wel op dat deze helemaal is uitgedroogd en dat je je niet brandt aan de stam. Als hij niet helemaal gedroogd is kan hij voor lelijke blaren zorgen.

Berenklauw in huis

Heb jij je huis al voorzien van herfstdecoratie? Zo ja, wat heb jij in huis staan om de herfst naar binnen te halen?

Bronnen: Etsy, Pinterest en HK Living.

Laat een reactie achter