De leukste speeltoestellen voor in de tuin

De leukste speeltoestellen voor in de tuin

Dat de buitenlucht gezond is hoeven we je vast niet te vertellen. Maar hoe zorg je ervoor dat je kind naar buiten gaat om te spelen. Buitenspelen is niet alleen gezond vanwege de frisse lucht, maar ook om een kind sterker en socialer te maken. Genoeg redenen dus om je tuin onder handen te nemen en te zorgen voor een fijne speelplaats. Hieronder vind je de leukste speeltoestellen voor kinderen die niet misstaan in je tuin!

Voetballen in de tuin

Het meest populaire spel voor jongens blijft toch wel een potje voetbal. Ik kan me echter voorstellen dat je er niet om staat te springen om op je goed onderhouden gazon twee doeltjes te plaatsen en het gras te zien verdwijnen in een veld met kale plekken. Een kunstgras gazon is dan een perfecte uitkomst. Doeltjes zien er over het algemeen niet erg sfeervol uit. Ik kwam deze tegen en vind dit een hele goede oplossing om het er toch nog stijlvol uit te laten zien.

Houten voetbaldoel

Speelhuisjes

Een droom van ieder kind als je het mij vraagt. Een eigen speelhuisje waarin ze gezellig met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Nu kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan en je eigen huisje ontwerpen en in elkaar timmeren. Maar voor de iets minder goede klusser zijn er hele leuke speelhuisjes te koop die hartstikke leuk in je tuin kunnen staan. Bij Buitenspeelgoed.nl hebben ze veel verschillende huisjes in het assortiment die net even anders zijn dan een standaard bouwmarkt huisje (overigens ook niets mis mee).

Speelhuisje

Naast de speelhuisjes en voetbaldoeltjes zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je kinderen meer naar buiten gaan om lekker te spelen. Van schommels tot skelters en van zandbakken tot zwembaden. Ook is de trampoline een erg populair speeltoestel waar de kinderen ook nog eens een goede conditie van opbouwen. Kortom, genoeg redenen om je tuin te voorzien van een hip speeltoestel. Welke maatregelen heb jij genomen om je tuin kindvriendelijk te maken? We zijn erg benieuwd en lezen het graag terug in een reactie onderaan dit bericht.

Laat een reactie achter