Happy camping!

Happy camping

Happy camping: zomerse vrolijkheid op wielen

De zomervakantie is in volle gang, wij Nederlanders trekken massaal richting een plek waar je niet in één week alle seizoenen voorbij ziet komen (zucht), maar waar we kunnen genieten van warme mediterrane temperaturen op een zonnige locatie met verkoelende drankjes binnen handbereik!

Daarom voor vakantiegangers of thuisblijvers zomerse vrolijkheid op minder dan 20 m2 op wielen!

Caravan

Ik ben zelf een fervent kampeerster, van kinds af aan heb ik complete campinghuisraad vervoerd zien worden in auto, dakbak en aanhangwagen. Het primitievere leven met tent of caravan vind ik een van de charmes van een kampeervakantie. De trend laat zien dat mensen nog altijd graag op vakantie willen maar ook zeker een mate van luxe wensen.

‘Het nieuwe kamperen is kamperen zonder ongemak, een alternatief voor een all-in hotel of appartement maar dan met meer ruimte, vrijheid en groen!’

Caravan inrichting

Vaak wordt deze wens al vervuld als er wifi aanwezig is of luxe sanitairblokken. De overtreffende trap is glamping: luxe bungalows of stacaravans die van alle gemakken voorzien zijn. Qua verblijf even duur als een hotel of appartement maar zorgt door de natuurrijke omgeving (en het zelf broodjes halen) wel voor het kampeergevoel.

Trendy caravan inrichting

De laatste jaren worden de caravan en de camper steeds populairder (ongetwijfeld door de toenemende vakantievierende ouderen maar ook onder de jongeren winnen de caravan en camper aan populariteit).

De trend welke hierdoor ontstaat zijn caravan houders die van het standaard interieur – we kennen het allemaal – , gelamineerde tafels, ouderwetse kleuren en glimmende deurtjes met houtdesign, hippe interieurs maken!

Oordeel zelf, dit is toch hartstikke gaaf?

2 | Caravanolic

5 | caravanolic

3 | Caravanolic

4 | Caravanolic

9 | Rachel Horn

10 | Rachel Horn

11 | Rachel Horn

Ik word zelf helemaal vrolijk van deze afbeeldingen en pleit voor het op de markt komen van caravans die niet zo traditioneel worden opgeleverd. Praktisch weet ik dat een caravan zo wordt ingericht dat je er mee kunt rijden, dat praktische mis ik nog bij bovenstaande afbeeldingen maar hoe denken jullie over deze revolutie?

En wie heeft toevallig zelf ook een prachtig interieur op wielen? Deel het op Woontrendz!

p.s. Kijk ook vooral op de websites van de onderstaande namen! Heel inspirerend om het veranderproces oud naar nieuw te zien!

Bronnen: Vintage RevivalsCaravanolic en Rachel Horn

Laat een reactie achter