Hoe kies je het juiste matras?

Hoe kies je het juiste matras?

Een goede nachtrust is van groot belang, dat weten we allemaal. Prachtige slaapkamers komen voorbij op Pinterest en andere inspiratie websites. Er wordt vaak wel goed nagedacht over het interieur van de slaapkamer (ik in ieder geval wel), maar de keuze voor het juiste bed en dan met name het matras is best moeilijk.

Hier staat natuurlijk niets over op Pinterest. De vaak wat saaie ‘praktische’ kant van je slaapkamer is dan ook iets waar de meeste interieur liefhebber niet al te veel aandacht aan wil besteden.

Maar besef wel, dat een goed matras je leven een stuk relaxter kan maken.

Bruno matras comfortabel

Het belang van een goede matras

Het vinden van het juiste matras is alleen best lastig. Het aanbod is gigantisch en de prijzen zijn best wel hoog. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Dat kan anders, vindt het bedrijf Bruno. Ze ontwikkelen een matras tegen een scherpe prijs (30 tot 40% voordeliger dan soortgelijke matrassen) en bieden je zelfs de mogelijkheid om het matras 30 dagen thuis te testen. Mocht het matras niet voldoen aan je wensen, dan komen ze het matras gewoon weer gratis retour halen.

Sta je er wel eens bij stil, dat je ruim 1/3 van de dag doorbrengt in bed?

Het Bruno matras vind je uitsluitend online op Brunomatras.nl. Door uitsluitend online te verkopen kunnen ze lage prijzen hanteren. Het matras is geschikt voor iedereen tussen de 50 en 110 kg. De speciale opbouw van het matras met PU foam gecombineerd met 100% natuurlijk latex past zich aan ieder lichaam aan. Je hoeft alleen nog het formaat te kiezen! Geen keuzestress meer of je nou een hard, zacht of medium matras lekker vindt liggen. Dat heeft Bruno Matras al voor je gedaan door te kiezen voor een opbouw met speciale materialen dat zich aanpast aan je lichaamshouding.

Online een Bruno matras bestellen?

Waarschijnlijk denk je nu; hoe kun je nou online een matras bestellen zonder erop gelegen te hebben? Nou dat kan juist heel eenvoudig, omdat het matras van Bruno voor iedereen geschikt is. Je hoeft dus helemaal niet ‘proef te liggen’. Keuze in de hardheid van het matras hoef je dus ook niet te maken.

Bevalt het matras je om welke reden dan ook niet, dan wordt hij gewoon weer kosteloos opgehaald.

Omdraaien van je matras is ook niet nodig bij dit matras. Super handig! Ze geven je zelfs 8 jaar volledige garantie met inbegrip van kuilvorming. Een geruststellende gedachte! Je loopt dus geen enkel risico.

Kijk eens op de website van Brunomatras.nl. Hier vind je nog veel meer informatie over dit bijzondere matras.

Laat een reactie achter