Het ideale droogrek voor kleine ruimtes

Het ideale droogrek voor kleine ruimtes

Je wasgoed drogen is waarschijnlijk net als bij mij een wekelijks terugkerende taak. In mijn nieuwe huis is er geen kamer over om de was op te hangen. De was hangt bij mij dus vaak in de zon voor het raam of voor de kachel in de woonkamer. Wel zo prettig om dan over een wasrek te beschikken dat veel was kwijt kan én niet al te veel ruimte in beslag neemt.

Het ideale droogrek

Daar heeft Brabantia de oplossing voor met haar stabiele droogtoren. Dit droogrek beslaat maar één vierkante meter en biedt plaats voor een propvolle wasmachine. Maar liefst 23 meter aan was kun je kwijt op dit rek.

Brabantia droogtoren

Voorheen had ik nog wel eens ruzie met mijn droogrek als hij vol met was snel naar binnen verplaatst moest worden omdat er een bui losbarstte boven de schone was. Alles van het droogrek halen was dan de enige optie.

Met de droogtoren van Brabantia kan je gewoon aan de wandel, zelfs volgeladen met was.

Dit vind ik persoonlijk echt een fantastische eigenschap. Daarnaast klap je hem eenvoudig in en uit. Ingeklapt is het ondanks de hoogte nog een verassend compact rek.

Natuurlijk drogen

Wij drogen bijna al onze was op een natuurlijke manier.  Af en toe wordt de droger aangeslingerd voor de handdoeken, maar dit is vaak alleen het geval als de wasmand overvol is en we achterop schema lopen. Ik ben gek op de geur van schone was en vind het heerlijk dat het huis naar frisse was ruikt.

Droogtoren Brabantia

Naast het feit dat je kleding veel langer mooi blijft als je het natuurlijk droogt, scheelt het ook een heleboel in de portemonnee. Brabantia besteed veel aandacht aan het milieu en onderneemt hierin ook echt actie. Super om te zien dat er steeds meer bedrijven inzien dat er echt iets moet gebeuren en dat we wat beter voor onze aarde moeten zorgen. Jij kan hierin ook een steentje bijdragen.

Love Nature

Brabantia heeft namelijk de Love Nature campagne opgezet in samenwerking met WeForest en plant voor iedere droogmolen of droogrek een boom! WeForest zet zich in voor het herbeplanten van een inheems bos en tegen woestijnvorming. Daarbij stimuleren ze op een duurzame manier de lokale economie. Er zijn inmiddels al meer dan 700.000 bomen geplant. Help jij om er 1 miljoen bomen van te maken?

Wees lief voor onze aarde en hang je was eens wat vaker in de zon!

Benieuwd naar welke manier van drogen het beste past bij jou? Brabantia heeft niet alleen droogrekken, maar ook droogmolens die meedoen aan deze toffe campagne.

Dit artikel is een samenwerking met Brabantia

Laat een reactie achter