Kerst tafelversiering bij Mark & Hiske

Vorig jaar was er geen ruimte voor een kerstboom. Dit eerste jaar in ons nieuwe huis pakken we dan ook maar goed uit. Tot grote ergernis van Mark staat de kerstboom al vanaf eind november. De lichtjes mocht ik nog niet aan doen tot gister.

Wat is er nou leuker dan een huis in kerstsfeer? Ik kan niets leukers bedenken en vind de kerst met al haar pracht en praal de mooiste tijd van het jaar. Mijn motto is dan ook;

Je kan niet vroeg genoeg beginnen!

Kerst tafelversiering

Zo hebben wij alvast even onze kersttafel gedekt en een heerlijk diner bereid. Zonde eigenlijk dat je (in mijn geval wel) alleen met feestdagen uitpakt om de tafel zo uitgebreid te dekken. Ik heb alvast een goed voornemen voor 2018 bedacht, dit ga ik vaker doen!

Kerstversiering eettafel

Kaarsen en kandelaars

Natuurlijk mogen kaarsen voor de sfeer niet ontbreken. Hiervoor heb ik de kandelaar van Eno Studio gebruikt.

Deze toffe kandelaar heb ik een tijdje terug geshopt vanwege de unieke uitstraling en toffe design. Hier kan je een heleboel kaarsen op kwijt. Perfect als kerst tafelversiering, ook omdat deze kandelaar hoogte creëert.

Deze kandelaar is verkrijgbaar bij Fonq voor €39,90

Bekijk de kandelaar op Fonq

Eettafel met kerstdecoratie

Ik heb de kerstversiering voor de eettafel simpel gehouden met eucalyptus takken, besjes en een aantal glimmende diamant kralen. Zowel de zwarte borden, servetringen en de glazen borden met gouden randje shopte ik bij Blokker. Het zwarte bestek is van Søstrene Grene.

Eettafel kerstdecoratie

Kerstdecoratie eettafel
DIY kerstdecoratie voor de eettafel

Je kunt het jezelf natuurlijk zo moeilijk maken als je wilt. Maar deze DIY kerstdecoratie is echt een eitje. Ik heb witte schalen gevuld met oase en voorzien van mos, dennenappels en er een kaars in gestoken. Super simpel, maar toch erg decoratief.

Schaal met kerstdecoratie voor de eettafel

Hoe maak jij de kerst tafelversiering dit jaar? Ik ben erg benieuwd. Houd je het simpel of ga je voor een tafel vol met kerstdecoratie? Ik ben er nog niet helemaal uit, misschien dat ik nog een andere kerst tafelversiering ga proberen.

Fotografie: Hiske Ligtenberg – Woontrendz

Een reactie op “Kerst tafelversiering bij Mark & Hiske

  1. Simone zegt:

    Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar! Super gezellig en inderdaad de kerstboom lekker vroeg al opzetten. Tafelversiering vind ik nog lastig om leuk neer te zetten, aan deze tips heb ik wat, bedankt!

Laat een reactie achter