De kerstballen trends van 2017

kerstballen trends van 2017

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kerstballen. Dit jaar zien we er wel een heel bijzondere trend uitspringen. Nieuwsgierig naar welke trends wij voor je hebben gespot? Bekijk dan hier onze selectie kerstballen trends van 2017.

Op zoek naar een alternatief voor de kerstbal? Bekijk dan ook even mijn artikel “7 alternatieve voor de kerstballen”.

Groene kerstballen

De botanische trend zien we veel in het interieur. Ben jij een urban jungle liefhebber? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om ook je kerstboom te versieren in deze stijl. Ga voor een kerstboom met kerstballen in verschillende groentinten. Zo past hij helemaal bij je botanische interieur.

House Doctor kersthanger groen Wehkamp - Woontrendz

Je kunt deze papieren groene kerstdecoratie kopen bij Wehkamp voor € 11,96 (set van 3).

Bekijk de papieren kersthanger op Wehkamp

Scandinavische kerst

Houd je van licht, hout, zwart en design? Dan past de Scandinavische kersttrend bij jou. Dit is een trend die we al een aantal jaren zien, zowel in kerstaccessoires als het interieur. Deze trend zal dan ook nog wel een aantal jaren blijven. Hij is niet enorm uitgesproken en daardoor vrij neutraal en meerdere jaren bruikbaar. Ga voor wit, zwart en grijze kerstballen. Maar ook de houten kerstboom past in deze woonstijl.

Scandinavische kerstboom 2017

Scandinavische kerstboom

Zwarte kerstballen vtwonen

De zwarte kerstballen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen bij Fonq vanaf €15,10

Bekijk de zwarte kerstballen op Fonq

Kerstballen voor een industrieel interieur

Heb jij een industrieel interieur? Dan kan je ervoor kiezen om je kerstballen erop af te stemmen. Dit jaar zien we veel messing, metaal en hout in de boom. Beton, leer en verweerd hout passen perfect bij een industriële kerst. De koperkleurige kerstballen zijn op zijn retour, dus vervang deze voor een andere bronzen of gouden kerstballen.

Hoe leuk zijn deze kerstboomhangers van goud. Je kunt er zelfs een kaars in doen (wees natuurlijk wel voorzichtig met vuur bij de kerstboom).

De kerstboomhangers zijn verkrijgbaar bij vtwonen voor €11,99

Bekijk de kerstboomhangers op vtwonen

Velvet en gouden kerstballen

Velvet (ook wel velours genoemde) kerstballen, gouden kerstballen in combinatie met zwart, donkerblauw, donkergroen en aubergine geven een luxe uitstraling.

Een stijlvolle kerstboom zoals je ze vindt in luxe hotels

Dit kan je zelf thuis ook creëren met veren, kerstballen van stof en de trendkleur goud. Bij Tuinland in Groningen maakte ik deze foto van een goud met donkerblauwe eethoek.

Luxe kerst bij Tuinland

Kerstbal velvet look House Doctor

Deze ‘velvet look’ kerstballen (set van 2) van House Doctor bij vtwonen voor €9,95

Bekijk de velvet kerstballen op vtwonen

Kerstbal figuren

Hippe figuren zoals kerstbalauto’s met kerstbomen op het dak, robot kerstballen, en zelfs een voetbal kerstbal. Leuk om je kerstboom persoonlijk te maken.

Deze kerstbal figuren trend doet het zeker goed bij de kinderen.

Je kunt ze hun eigen kerstballen laten uitzoeken en een plekje geven in de boom. Leuk om later mee te geven als ze uit huis gaan. Want deze trend komt waarschijnlijk net als alle andere trends over een aantal jaren wel weer terug.

Ludieke kerstballen zien wel veel in 2017. En in allemaal bijzondere vormen verkrijgbaar. Van hamburger tot cupcake en van kikker tot pauw.

Deze kerstboom auto is verkrijgbaar bij Wehkamp voor €8,95

Bekijk de kerstboomauto op Wehkamp

Klassieke kerstballen

Rood, bont, kitsch en over de top. Dat mag dit jaar weer, want de klassieke kerstboom staat ook in de kerst trends van 2017. De groene, rode en gouden kerstballen passen hier goed bij. Je kan met de klassieke kerstballen trend eigenlijk weinig fout doen.

Denk hierbij aan de typische Amerikaanse kerstboom en je zit goed!

Klassieke kerstboom

Bronnen: Christmaholic en Stylizimo

Een reactie op “De kerstballen trends van 2017

Laat een reactie achter