Kerstversiering voor buiten je huis

Kerstverlichting voor buiten

De kerstsfeer kun je niet enkel in huis creëren, maar ook goed buiten je huis. Er is tegenwoordig super leuke kerstversiering voor buiten je huis te krijgen en daarmee geef jij je gehele huis een unieke kerstsfeer. Waar we vroeger de welbekende kerstkrans aan de voordeur hingen, gaan we inmiddels wel een stapje verder. We versieren de tuin met kerstverlichting of plaatsen een kerstfiguur in onze tuin.

Kerstdecoratie voor je tuin

Ik vind ’s avonds naar buiten kijken, naar alle gezellige lampjes in de stad echt fantastisch. Straks wanneer iedereen zijn of haar huis weer in de kerstsfeer versiert heeft, wordt dit nog mooier! Wil jij je huis ook buiten omtoveren naar een echte kerstsfeer? Hier een aantal sfeervolle tips voor kerstdecoratie in je tuin!

Led kerstboom

Kies voor een tweede kerstboom in je tuin. Dit staat super gezellig en geeft een echte kerstsfeer in de straat. Heb je zelf al een boom in je tuin staan, dan kun je deze versieren met kerstverlichting. Een mooi alternatief is deze led lichtboom van Fairybell. Je kunt deze boom in je tuin zetten, of aan de vlaggenmast hangen. De led kerstboom is 1.85 meter hoog. Voor de echte fan… hij is er ook in 3.00 meter hoogte verkrijgbaar!

Fairybell led kerstboom voor in de tuin

Deze led kerstboom is verkrijgbaar bij Fonq van € 124,95 nu voor € 87,50

Bekijk deze lichtjesboom op Fonq

Rendier van hout

Houten kerstdecoratie is een trend in 2017. Eerder schreven wij al een blog met leuke tips voor houten kerstdecoratie. Nu kwamen wij deze rendieren van hout tegen, die natuurlijk prachtig in jouw tuin staan. Tover je tuin om tot winterwonderland in kerstsfeer met deze leuke houten rendieren!

Rendieren van hout - houten kerstdecoratie

Deze houten rendieren zijn verkrijgbaar bij vtwonen voor € 35,99

Bekijk dit rendier van hout op vtwonen

Led kerstster

De kerstster kennen we niet enkel als echte kerstplant, maar ook als een sfeervolle kerstdecoratie aan de muur. Zo’n ster met ledverlichting kun je gezellig in je woonkamer hangen. Maar ze zijn nu ook geschikt om buiten op te hangen of om in de tuin te zetten! Leuk voor bij je voordeur, of ga voor een groter formaat en zet deze in je tuin!

Luca led kerstster - kerstversiering voor buiten je huis

Deze led kerstster is verkrijgbaar bij Fonq in L formaat voor € 99,-

Bekijk deze led kerstster op Fonq

Deze led kerstster is verkrijgbaar bij vtwonen in M formaat voor € 49,99

Bekijk deze led kerstster op vtwonen

Tuinposter

Je denkt bij kerstdecoratie voor buiten je huis heel snel aan kerstverlichting. Iets waar je ook een enorm leuke kerst of wintersfeer mee kunt creëren is een tuinposter. Persoonlijk zou ik gaan voor een tuinposter die niet enkel voor de kerst geschikt is, maar bijvoorbeeld voor het gehele winterseizoen. Ik kwam onderstaande pareltjes tegen bij vtwonen… Kies jij voor de trendkleur olijfgroen of ga je voor sneeuwwit?

Tuinposter Oh Deer en hert als tuin kerstdecoratie

Deze tuinposters zijn verkrijgbaar bij vtwonen voor € 19,95 per stuk.

Bekijk de “oh-deer” tuinposter bij vtwonen

Bekijk de tuinposter met “hert” bij vtwonen

Hoe tover jij jouw tuin om tot winterwonderland met kerstversiering voor buiten? Kies jij voor bijzondere kerstverlichting, of hang jij bijvoorbeeld een kerstkrans aan de voordeur? Wij zijn benieuwd naar jouw tips!

Bron hoofdfoto: iStockphoto

3 reacties op “Kerstversiering voor buiten je huis

  1. Marianne Kox zegt:

    Beste Anniek,

    Ik ben geïnteresseerd in de bovenste foto: kerstversiering buiten, met die kerstverlichting in een draaivorm.
    Heb je enig idee waar die te koop zijn?

Laat een reactie achter