Spectaculair tuinfeest

Spectaculair tuinfeest

Het is weer zomer in Nederland en dat betekent dat de tijd van de heerlijke barbecue avonden in de tuin weer is aangebroken. Heerlijk genieten met vrienden en familie van gegrilde groenten, een fris wijntje of biertje en heerlijke vlees- en visgerechten van de bbq.

BBQ tuinfeest

Maar waarom maak je van zo’n bbq avond niet een spectaculair tuinfeest?! De ingrediënten van zo’n avondje zijn simpel:

  • Goed eten
  • Frisse drankjes
  • Gezellige mensen
  • Goede muziek
  • Goede barbecue

Kies je voor een barbecue op gas, of ga je voor authentiek op houtskool? Of ga je de blits maken op je tuinfeest met een Big Green Egg (look a like) bbq en een echte pizza oven? Laat je inspireren bij XXLHoreca.nl. Barbecues die uitstekend geschikt zijn voor grote tuinfeesten!

Kamado big green egg

RVS pizza oven

Wil je helemaal uitpakken, dan kun je ook zelf een bbq tafel maken. Wat dacht je van deze schoonheid:

BBQ tafel

Tuinfeest aankleding

Natuurlijk moet je tuinfeest er tiptop uit zien. De aankleding is daarom erg belangrijk. Kies je voor een bepaald thema of ga je specifiek voor één kleur waardoor je tuinfeest direct een wat chique uitstraling krijgt? Of ga voor de landelijke stijl met kussens op de grond en pallets als tafels!

Woontrendz-buiten-in-het-wit

Woontrendz-bruiloft-buiten

Roze-ballonnen-in-de-tuin zomer-feest

Een paar thema’s voor een jouw volgende tuinfeest:

Nature green
Tropical party
Ibiza vipe white
Romantic lights

Sfeervol de avond in

Met sfeervolle lampjes en/ of kaarsen kun je al een super sfeer creëren. Natuurlijk heb je in je tuin niet altijd voldoende plaats om lampjes aan op te hangen, maar dat is ook helemaal niet nodig! Kijk eens wat voor sfeer je al kunt creëren door een lichtslinger gewoon over de tafel te laten lopen:

Verlichting-in-de-tuin

Woontrendz-tuinverlichting

Drankjes op een tuinfeest

Het hebben van fris drinken op een zomerfeest is natuurlijk een must. Maak je tuinfeest extra spectaculair door je drankjes op een originele manier te presenteren! Zo heb je direct een mooi decor en heerlijk fris gekoelde drankjes voor je gasten:

Bierkoeler-in-een-stoel

Bierkoeler-kruiwagen

Een tuinfeest met zon en zwembad!

Wil je echt uitpakken? Dan hoort er een zwembad bij jouw tuinfeest. Creëer een heerlijke Ibiza vibe met cocktails, grote parasols en natuurlijk diverse loungesets.

Heb je niet de ruimte voor een parasol, dan kun je ook kiezen voor zonwering natuurlijk. Het is in ieder geval belangrijk dat je een schaduw plek creëert. Niet enkel voor de drankjes en het eten, maar ook voor je gasten. Je wilt ze namelijk geen zonnesteek laten oplopen!

zwembad feestaankleding

Bronnen: Pinterest, Follow FashionPinterest en Debuteen

Laat een reactie achter