Warme Winter Wollen vloerkleed

Wollen vloerkleed - Woontrendz

De koude dagen komen eraan, is jouw huis er al klaar voor? Veel mensen kleden zich warm aan, trekken sloffen aan en zetten de verwarming een tandje hoger. Heb je er wel eens aan gedacht een warm wollen vloerkleed neer te leggen? Wollen vloerkleden zorgen in een handomdraai voor een knusse sfeer én warme voeten!

Wollen vloerkleed kiezen

Er zijn veel verschillende soorten wollen vloerkleden en ook in kwaliteit kunnen ze enorm verschillen. Zelf vind ik kwaliteit belangrijk en zocht dan ook een echte 100% wollen vloerkleed. Zo kwam ik de WISE wollen vloerkleden van FRAAI tegen en was ik blij verrast over de prijs kwaliteit verhouding van deze vloerkleden. Deze vloerkleden komen uit India en zijn verkrijgbaar bij de webshop van Volero.nl. Groot voordeel is ook dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende tinten en maten.

Wollen vloerkleed voordelen

Groot voordeel aan wollen vloerkleden is de warmte en zachtheid. Wat veel mensen niet weten is dat een 100% wollen vloerkleed super sterk is. Daarnaast, heb je wel eens een doorweekt schaap gezien? Nee, want wol is waterafstotend. Dit maakt een wollen vloerkleed zeer gebruiksvriendelijk. Mors je een keer dan dep je het er zo vanaf.

Ook een groot voordeel is dat Wise vloerkleden beschikbaar zijn in verschillende effen tinten. Hierdoor zijn deze kleden gemakkelijk te combineren en passen ze in verschillende woonstijlen.

Wollen vloerkleed vloerverwarming

Veel mensen vragen zich af of een wollen vloerkleed in combinatie kan met vloerverwarming. Goed nieuws, dat kan! Wel is het zo dat wol een natuurlijk materiaal is en kan uitdrogen. Het is niet verkeerd het vloerkleed soms te besprenkelen met een beetje water en de luchtvochtigheid van je kamer in de gaten te houden! Een tip die ik sowieso meekreeg was het gebruik van een antislip vloerkleed. Daarmee voorkom je dat het vloerkleed glijdt.

En?… kijk jij ook uit naar een warme winter? Doordat Volero.nl een online shop is kan je warm binnen blijven en bestel je een vloerkleed gemakkelijk vanuit je luie stoel.

Laat een reactie achter