Wat hang je aan je muur?

Wat hang je aan je muur?

Je moet iets met die kale muur, maar wat? Er zijn zo veel opties, maar het moet wel iets moois zijn en het liefst een beetje origineel. Een wand vol met fotolijstjes, een muursticker, of toch een canvasje? Of je gaat voor de nieuwste trend in wanddecoratie; fotokunst op een XL verwisselbaar fotodoek in een strak aluminium frame van Wallstars!

Foto aan de muur

Verwisselbaar fotodoek

Je kunt kiezen uit een ruime collectie van alleen de mooiste foto’s, waardoor er altijd iets van je smaak bij zit. En het mooiste: het fotodoek wat je kiest is verwisselbaar binnen je frame! Heb je dat beeld met uitzicht op zee liever niet hangen in de winter, bestel je later gewoon een 2e wisseldoek van een prachtig landschap of kunstwerk. Je wisselt je doek in enkele minuten en je andere doek vouw je op en leg je in de kast.

Ook eigen foto’s mogelijk

Naast de mooie fotokunst collectie kun je ook van een zelf geschoten foto een mooi doek maken. Zo kun je van een speciale dag of afgelopen vakantie een mooie blijvende herinnering maken. Mail je foto naar Wallstars en ze beoordelen vrijblijvend tot welke grootte jouw foto mooi te vergroten is.

Kunst van Wallstars

Impressie voor als je twijfelt

Twijfel je tussen 2 doeken of weet je niet welk formaat het mooiste staat? Mail dan een foto van je ruimte, het beeld wat je mooi vindt en je gewenste afmeting. Je ontvangt dan binnen no-time een impressie, waarop meteen duidelijk is wat de beste keuze is. Handig!

Laat een reactie achter