Werken aan een eiken tafel

Werken aan een eiken tafel

Woningen worden steeds groter. Dat komt doordat we een groot ruimtegevoel creëren! Wist je dat we dit doen door het in elkaar laten lopen van verschillende woonruimtes? De leefkeuken wordt multifunctioneel, zodra je er een grote tafel in zet waar je aan kan werken!

Een tafel als sfeermaker

Zodra je de keuken en woonkamer in elkaar laat overlopen, wordt er ook daadwerkelijk meer geleefd in je keuken. Je hebt namelijk één grote ruimte in plaats van een afgezonderde ruimte waar je je nog wel eens in kon verschuilen. Je komt dus vaker in contact met mensen die in de keuken zitten!

De keukentafel

Aan de keukentafel wordt vaak echt geleefd. Je speelt er spelletjes, je werkt er, je eet er of je drinkt er wat op een zaterdagavond! Je keukentafel krijgt dus wel wat te verduren. En vooral als het een keukentafel van grenenhout is. Die kunnen niet zo heel veel hebben. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een stevige houten tafel. Een grote robuuste tafel waar je met z’n allen aan kan zitten en die jaren meegaat!

Een eiken tafel als keukentafel

Als we het over robuuste tafels hebben, dan hebben we het vaak over eikenhouten tafels. De eiken eettafel is een onmisbaar meubel is de huishoudens van nu. Samen met een industrieel interieur is de boomstamtafel onmisbaar. Ben je bang dat je eettafel niet stijlvol genoeg is? Of uniek genoeg? Vrees niet, er zijn genoeg aanbieders die stijlvolle eettafels kunnen maken voor je. Zo kun je ervoor kiezen om je eigen tafel helemaal samen te stellen. Combineer je tafel met eiken kasten, of met een houten vloer! Ook kun je met een witte strakke muur, een betonlook vloer of een kale bakstenen muur prima je tafel combineren. Vrijwel alles past bij eik! Daarnaast weet je nog één ding zeker; je eiken eettafel gaat jaren mee. Zorg er daarom voor dat je een unieke tafel uitkiest!

Stel je eigen tafel samen

Vaak vind je op internet makkelijk standaardafmetingen voor je tafel. Je kiest zelf je grootte en je onderstel! Ook kun je de dikte van het hout vaak kiezen. Wil je dit niet? Wil je nog een stapje verder? Laat hem dan compleet op maat maken. Je kan je enorme leefkeuken op die manier voorzien van een massieve, robuuste, maar vooral enorme eiken eettafel. Want, wie wil er nou geen grote eiken eettafel? Zodra je hebt besloten hoe groot je tafel moet zijn, kies je voor de dikte van je blad. Je hebt vaak de maten 2, 4 én 8! Wil je een nóg dikker blad? Kan altijd! Dan nog even een mooie lak kiezen voor de tafel, en dan zijn we alweer bijna klaar. Kies stoere metalen poten. Een U-vorm en X- vorm zijn het meest gebruikelijk. Wil je meer weten? Neem contact op met de speciaalzaak, en zij helpen je verder!

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door De Marketing Reus.

Laat een reactie achter