Wijnpaal, de unieke manier om je wijnen te showen

Unieke manier om je wijnen te showen

Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen op Woontrendz, het meest trendy wijnrek; de Wijnpaal. Een uniek design waar wij al jaren verliefd op zijn. De populaire Wijnpaal is nu ook verkrijgbaar in een handig wijnrek voor 6 flessen wijn. In dit artikel lees je meer over het nieuwe wijnrek én de winactie voor een echte Wijnpaal.

Het nieuwe wijnrek

Het nieuwe wijnrek is handig voor als je niet de ruimte hebt om een Wijnpaal te plaatsen, of als je nooit meer dan 6 flessen wijn in huis hebt. Het wijnrek met plaats voor 6 flessen wijn is dan echt een uitkomst!

Het wijnrek heeft een uniek design en is gemaakt van hout. Hij is 60 cm hoog en 20 cm breed, heel compact dus. En hij is verkrijgbaar in de moderne kleuren geel, lichtblauw, grijs, zwart en wit.

Wijnpaal winactie

Na het succes van de winactie van vorig jaar mag ik ook dit jaar weer een wijnpaal weggeven rondom de feestdagen. Ik voel al een klein beetje Oprah:). Wil jij ook voor Oprah spelen? Doe dan mee met onze winactie en laat ons weten wie jij een unieke Wijnpaal gunt.

Zo doe je mee:

Wil jij een Wijnpaal weggeven aan je beste vriendin, liefste collega, favoriete broer of je wijnmaatje? Like dan zowel Wijnpaal als Woontrendz op Facebook en/of Instagram en tag de persoon waarvan jij vindt dat hij of zij een Wijnpaal verdient. En geloof me, het voelt echt heel goed om zoiets tofs weg te geven! De winnaar wordt op 7 december bekend gemaakt via social media.

Doe mee op Facebook

Doe mee op Instagram

Wijnpaal

Wijnpaal - Woontrendz

Ben jij ook enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden voor een Wijnpaal bij jouw in huis? De Wijnpaal wordt in verschillende kleuren geleverd, maar kan ook in een eigen custom kleur gespoten worden. Neem eens een kijkje op Wijnpaal.com en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Niet gewonnen? Wij geven je €100,- korting!

Heb jij iemand opgegeven voor de winactie of ben jezelf genoemd in het bericht maar heb je helaas niet gewonnen? Niet getreurd, wij mogen alle Woontrendz lezers een korting van maar liefst €100,- geven op een gespoten Wijnpaal Classic, Wijnpaal Champagne of een Wijnpaal Custom. De code is geldig tot en met zondag 6 januari 2019. Dus wees er snel bij!

Gebruik de kortingscode: Woontrendz

Wij zijn altijd erg benieuwd naar andere interieurs met een Wijnpaal of Wijnrek. Heb jij er één in huis, deel hem dat met ons op Instagram of Facebook met de hastag #woontrendzwaardig en #wijnpaal.

Laat een reactie achter