Kerstbal figuren bij Mark & Hiske in de kerstboom

Kerstboom met kerstbal figuren

Het is eindelijk zover, de kerstboom mag erin en de lampjes mogen aan! Hij stond al een tijdje klaar om gefotografeerd te worden, maar nu Sinterklaas het land uit is mag hij ook echt aan. Bekijk hier onze kerstboom vol met kerstbal figuren.

Kerstbal figuren en ornamenten

Dit jaar zien we ze veel, de kerstbal figuren. Je vind het leuk, of afschuwelijk. Een tussenweg is er niet bij deze uitgesproken en tikkeltje kitscherige trend. De meningen zijn dan ook verdeeld over onze kerstboom. Omdat wel alles opnieuw moesten aanschaffen zijn we stad en land afgestruind op zoek naar de leukste kerstbal figuren. Eerder schreef ik al een blog over de kerstballen trends van 2017 waar deze kerstballen ook in voor kwamen.

Kerstboom met kerstbal figuren

Kunstboom of echte kerstboom

Voor velen is dit een discussiepuntje. Want een echte kerstfan hoort toch op zijn minst een échte kerstboom in huis te hebben. Helaas is dat bij ons wat onhandig vanwege de ruimte en het feit dat we op de eerste etage wonen. Wij hebben dus gekozen voor een mooie neppe.

Het grootste voordeel aan een kunst kerstboom is dat de takken buigzaam zijn en niet gaan hangen na een aantal dagen. Perfect dus om deze kerstbal figuren een mooi plekje te geven.

Een beetje buigen en je kerstbal hangt een stuk mooier!

Daarnaast hebben we geen gevecht met de knopen in de kerstverlichting, aangezien deze al keurig is verdeeld in de boom. Van paddenstoel tot kerstbal in de vorm van een scooter, onze kerstboom hangt vol met allemaal unieke figuren.

Kerstbal figuren bij Mark en Hiske in de kerstboom

Kerstbal figuur sneeuwpop

Wij hebben onze kerstboom naast de eettafel geplaatst. Helaas hebben we in de woonkamer te weinig ruimte om de boom neer te zetten. Uiteindelijk vind ik dit een prima plek, zo genieten we er ’s avonds volop van tijdens het avondeten.

Heb jij je kerstboom al staan? Mocht je nog tips willen hoe je de kerstboom het beste kunt versieren? Lees dan ook mijn blog met 7 tips om je kerstboom te versieren. Hierin staat onder andere een verrassende tip over het plaatsen van de piek!

Fotografie: Hiske Ligtenberg – Woontrendz

4 reacties op “Kerstbal figuren bij Mark & Hiske in de kerstboom

  1. Pingback: Kersttrends 2022 - Woontrendz

  2. Pingback: Kersttrends 2023 op een rij! - Woontrendz

Laat een reactie achter