Kerstversiering in huis: wat past bij jou?

Kerstdecoratie wat past bij jou?

Het versieren van je huis met kerstdecoratie is natuurlijk leuk om te doen. Maar wat past bij jou? De kerstversiering moet natuurlijk wel bij je interieur passen. Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende kerstversiering en decoratie mogelijkheden in verschillende stijlen.

Klassieke kerst

Ben jij van de traditionele kerst? Rood, goud en groen horen hierin thuis. Dit jaar zien we als trend veel notenkrakers. De uit Amerika bekende “Nutcracker” mag dus bij jou in huis niet ontbreken. Ook zien we veel kerstdecoratie van vilt. Zoals deze hangende kerstmannen van de IKEA.

Notenkraker kerst

Klassieke kerstdecoratie

Scandinavische kerstversiering

Ben jij liefhebber van de Scandinavische woonstijl? En gek op Zweeds design met een mix van hout, wit en natuurlijke materialen?

Dan is minimalistisch het sleutelwoord.

Je kunt gebruik maken van kransen met eucalyptus takken, of zet ze op de vaas zoals hieronder afgebeeld. Op deze manier haal je de kerst zonder er heel veel moeite voor te hoeven doen in huis. De trend van 2017 is de Zweedse kaarsen krans.

Kerstdecoratie wat past bij jou?

Kerstkrans Scandinavische stijl

Kerstkrans met kaars

Urban Jungle en kerstdecoratie

Heb jij je huis het hele jaar vol staan met planten? Dan is de kamerden iets voor jou. Deze den is geschikt voor binnen en kan je het hele jaar tussen je plantencollectie zetten.

Tijdens de kerstdagen geef je hem gewoon een ereplaats in je huis.

Deze kamerden kan natuurlijk ook goed in het Scandinavische interieur. Wij zijn in ieder geval groot fan! Hoe maak jij je huis gezellig met kerstdecoratie?

Kamerden kerst

Welke kerststijl haal jij in huis? We zijn reuze benieuwd. Laat je het ons weten in een reactie? En wil je nog meer kerstinspiratie opdoen? Lees dan ook even het blog over de kerstboomtrends van 2017 en kerstballen trends van 2017.

Bronnen: IKEA, DesenioFrancois et moiStylizimo

Laat een reactie achter